Til høsten kommer det en ny sesong av 71 grader nord - Norges tøffeste kjendis på discovery+ og TVNorge. Allerede i disse dager er innspillingen godt i gang.

Ti kjendiser kjemper om seieren og i år skal deltar følgende;

Line Andersen (programleder) Vegard Ylvisåker (komiker), Kaveh Rashidi (lege og forfatter), Trine Lise Olsen (komiker), Fetisha Williams (influenser og hårstylist), Ida Njåtun (tidligere skøyteløper), Silje Halstensen (artist under navnet Bendik), Jørgen Evensen (komiker og skuespiller), Cristian Brennhovd (realityprofil) og Fritz Aanes (brytetrener).

Komiker Trine Lise Olsen var tidligere i år med på Discovery-programmet «16 ukers helvete», men er likevel spent på hva 71 grader nord har å by på.

- Jeg er forberedt på å tre rett inn i den berømte bobla, men er spent på hvor mye jeg tåler. Jeg gruer meg til å teste hva jeg er redd for, hvor høyt og lavt jeg må gå, liksom, sier hun. 

-  Etter 16 ukers helvete vil jeg se hva kroppen klarer nå. Jeg har gått og går fortsatt mye med vektvest, så jeg håper at det hjelper på gåing med sekk, legger hun til.

Programdirektør i TVNorge og Warner Bros. Discovery, Magnus Vatn, har troa på at de nye kjendisene skal levere god og underholdene TV.

- Vi er veldig fornøyde med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. I kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land, sier Vatn.

- 71° nord leverer fortsatt utrolig godt, etter over tyve år på skjermen. Programmet har alltid vært en hit blant de lineære seerne våre, men de senere årene har vi sett at stadig flere seere også strømmer til på discovery+. Det er vi veldig stolte av, fortsetter han.

Tidligere vinnere av programmet er blant annet Jon Almaas, Henrik ElvestadHarald Martin Brattbakk og Pål Anders Ullevålseter.