Cecilie Sørum Eriksrud erstatter Marte Schei som har ledet influencerbyrået Max Social siden oppstarten i 2020.

– Vi er strålende fornøyde med at Cecilie har valgt å takke ja til denne jobben, og samtidig påta seg ansvaret for å bringe Max Social over i en ny fase sammen med den dyktige gjengen som har vært med på selskapets reise hittil, sier Thomas Manus Hønningstad, daglig leder i VGTV og styreleder i Max Social, i en pressemelding.

Eriksrud kommer fra jobbe som Sales and Brand Development Director i Schibsted Marketing Services. Hun har tidligere vært leder for produkt- og konseptutvikling i VG, salgsdirektør i VG, og vikariert som daglig leder for VG Partnerstudio i en periode på seks måneder. I tillegg har hun jobbet elleve år bak seg i Nent Group.

- Cecilie har «hele pakka». Hun har kommersiell teft, er drevet av vekst, og er vant til å jobbe med nye forretningsmodeller. I tillegg har hun mangeårig bakgrunn fra Schibsted. Det gir henne et glimrende utgangspunkt for å legge til rette for synergier med andre miljøer i konsernet, som for eksempel VGTV, Podme, Partnerstudio og Matkanalen, sier Hønningstad.

- Jeg er veldig glad for å få en ny og spennende mulighet i Schibsted. Å få lov til å jobbe sammen med den dyktige og erfarne gjengen i Max Social ser jeg på som et stort privilegium. Nå blir min viktigste oppgave å sikre at vi fortsetter å vokse og styrke vår posisjon i markedet. Det skal vi gjøre gjennom å utnytte synergiene internt i Schibsted i mye større grad, og gjennom verdifulle samarbeid med eksterne partnere, sier Eriksrud.

Styreleder Thomas Manus Hønningstad takker også Marte Schei for innsatsen de siste årene. Ifølge pressmeldingen har hun takket ja til en ny jobb utenfor Schibsted.

- Å få være med og etablere Max Social har vært ekstremt spennende. De gode resultatene, både økonomisk og strategisk, viser at vi har gjort mye riktig. At det er akkurat Cecilie som skal ta dette videre er en styrke for selskapet, og jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen. Nå skal vi først sikre en god overlevering sammen, så ser jeg veldig frem til å kunne ta fatt på ny rolle i nytt selskap. Der venter oppgaver både i Norge og internasjonalt. Å få jobbe strategisk på tvers av land har lenge vært en drøm for meg, så den nye jobben min er som skreddersydd for meg, sier Schei.