Anne Rokkan (31) er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og kommer fra en stilling som kommentator i Bergens Tidende.

- Anne Rokkan er Norges mest spennende og talentfulle unge kommentator, og vi er svært glade for at hun vil begynne hos oss, sier påtroppende sjefredaktør i Dagens Næringsliv (DN), Janne Johannessen, i en pressemelding.

- Vi har lenge fulgt med på Rokkans gode kommentarer i BT. Hun har en glimrende penn, god samfunnsforståelse og er uredd. Akkurat slik vi i DN liker det. Hun går inn i det vi mener er Norges beste kommentaravdeling, til glede for DNs lesere og oss.

Avisens kommentaravdeling teller 11 personer og ledes av politisk redaktør Frithjof Jacobsen.

- Dagens Næringsliv har en tung og unik posisjon i det norske mediemangfoldet, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av den faglige kompetansen og det redaksjonelle særpreget, sier Anne Rokkan i meldingen.

- Økonomi sildrer gjennom alle deler av hverdagen vår. Hvordan vi innretter oss både personlig og samfunnsmessig er grunnleggende for å skape gode liv, og i DN får jeg mulighet til å jobbe tett på fagfeltet, fortsetter hun.