Scandinavia Online nærmer seg 50 millioner kroner i omsetning og administrerende direktør Jan Thoresen har ingen planer om stanse der. Nylig hentet han inn Henrik Victor Hansen fra Schibsted-selskapet Helthjem som vekstsjef og nå fyller han på med folk som skal være en del av et helt nytt vekstteam.

Den foreløpige siste ankomne er Line Bergsjøbrenden fra Elbilforeningen. De siste syv årene har hun vært medlemssjef og ansvarlig for CRM i Elbilforeningen.

- Jeg har hatt ansvaret for et team som leverte den beste reisen og pleien til 110.000 medlemmer. Det har gitt meg erfaring om hva som skal til for å skape vekst og relasjoner, sier Lene Bergsjøbrenden.

Scandiavia Online driver en av landets største nyhetsaggregatorer Sol.no, nettstedet for utviklere, Kode24 og det største nettstedet for elektriske biler, Elbil24. Bergsjøbrenden skal jobbe for alle disse merkevarene og nye som er under planlegging.

- Det er utrolig gøy å jobbe med systemutvikling og implementering i en bransje som er teknolgi og datadrevet. Alt handler om å forstå hvilke ønsker og behov medlemmene har. eg lover å ta vare på hvert enkelt medlem og gi dem best mulig verdig og opplevelse av sitt medlemskap, sier hun.

Bergsjøbrenden har tidligere jobbet som organisasjonsrådgiver i Barnekreftforeningen og hentet inn sponsorer og jobbet med markedsføring.

Administrerende direktør Jan Thoresen i Scandinavia Online sier alt handler om gjennomføring.

- Hos oss er det kort vei fra ide til handling. Vi gjennomfører det vi tror på, prøver og feiler og skaper vekst på veien. Lene Bergsjøbrenden skal hjelpe oss å profesjonalisere og optimalisere hele medlemsreisen, markedsføringen og skape vekst på helt nye områder. Vi gleder oss til reisen, sier Thoresen.

Fra bil til medier:

Line Bergsjøbrenden melder overgang til Aller Media-eide, Scandinavia Online.