– Det er en uendelig ære å «lande» så store jobber i TV 2. Man blir jo ydmyk av mindre. En aldri så liten barndomsdrøm som går i oppfyllelse, dette, sier Niklas Baarli via en e-post fra TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl til VG

Nå er det nemlig klart at Baarli, som selv deltok i årets «Farmen kjendis», blir den nye «Farmen»-programlederen. I tillegg er det klart at Baarli skal lede «Gullruten».

Han overtar «Farmen»-jobben etter Mads Hansen, mens «Gullruten» de siste årene har blitt ledet av Sigrid Bonde Tusvik og Morten Hegseth.

I tillegg til «Farmen kjendis»-deltagelsen, har Baarli så langt i år også deltatt i eller ledet TV 2-programmene «Sofa», «Gullfisken», «Alt min far ikke har lært meg» og «God kveld Norges» digitale sendinger. 

Les også: Kritisk til sammenblanding av Farmen-deltagere og TV 2-reportere:  - En åpenbar dobbelrolle