Nent Group fikk navnet sitt tilbake i juni 2018, men allerede nå ligger det forslag på bordet om å bytte navn til Viaplay Group.

- Forslaget reflekterer Nent Groups strategiske fokus på strømmetjenesten Viaplay og dens internasjonale ekspansjon og fortsatt nordiske vekst, skriver selskapet i en melding.

Viaplay er i dag tilgjengelig i 11 land. I slutten av 2023 har selskapet som målsetting av strømmetjenesten skal være tilgjengelig i 16 land, samt ha 12 millioner abonnenter ved slutten av 2025.

Anders Jensen, administrerende direktør i Nent Group, sier følgende:

- Vårt forslag om rebrand viser hvem vi er - et rasktvoksende internasjonalt underholdningsselskap. Ved å bli Viaplay Group viser vi klarhet, enkelhet og synlighet. Det gjør oss mer attraktive for partnere, investorer og talenter. Det globale strømmemarkedet har aldri vært så spennende og konkurransefylt samt innovativt på alle områder. Alt fra vår plattform til vårt brand er viktig.

Forslaget er tema for Nents aksjonærer på selskapets årlige generalforsamling 18. mai.

Under forslaget er det forslag om at radio og markedsavdeling bytter navn til Viaplay Group Radio og Viaplay Group Ad Sales.