- Dette er vi svært glade for, forteller strategisk leder i byrået. Vi hadde ekstremt lyst til å jobbe med en avis som virkelig tar hovedstaden på alvor. Opptatt som vi er av byen vår, hvis navnet vårt også peker på, er vi stolte av å skulle bidra til Avisa Oslos posisjonering og vekst fremover, sier Per Kristian Voss Halvorsen i en pressemelding.  

Amedia-eide Avisa Oslo ble etablert i 2020 og er en lokal og digital nyhetsavis med hele Oslo som nedslagsfelt. Ifølge Halvorsen fylte Avisa Oslo et savn i markedet da den ble lansert.

- Ingen var villig til å satse så hardt på å nå osloborgere med nyheter vi er opptatt av, men som ikke nødvendigvis finner veien til riksavisene - i hvert fall ikke før AO har skrevet om dem. Avisa har enormt potensiale til å bli den lokalavisa som virkelig knekker Oslo-koden, sier han. 

Ring 2 er ifølge meldingen allerede godt i gang med arbeidet. 

- Vi gjennomfører i disse dager et større innsiktsarbeid for å avdekke hvilke drivere og barrierer AO står ovenfor på veien mot videre vekst. I felleskap skal vi finne ut hva som skal til for å etablere AO som den sårt tiltrengte identitetesmarkøren en dyktig lokalavis kan være, sier Halvorsen. 

Overbeviste med originale ideer
Sjefredaktør Magne Storedal i Avisa Oslo sier at at Ring 2 overbeviste i pitsjprosessen, både med innsiktsfulle tanker og originale ideer som svarer på de utfordringer Avisa Oslo står ovenfor. 

- Ring 2 har også lagt opp til en arbeidsform som minner mye om hvordan vi er vant til å jobbe sammen i en redaksjon, og det passer oss naturligvis veldig bra, sier Storedal. 

Ring 2 ble startet opp før nyttår og har på kort tid hanket inn oppdrag for kunder som Visma, Skeid, Kavli og Sparebank 1.

- Vi har fått en god oppstart, med en fin miks av faste, men også mer prosjektbaserte oppdrag. Nå gleder vi oss veldig til å lansere en kampanje for Avisa Oslo, som vi har stor tro på at de aller fleste i byen kommer til å få med seg, sier daglig leder Ina Egelandsdal i Ring 2.