- Nyhetsformidling er helt sentralt i TV 2, og i kjernen av det samfunnsoppdraget vi utfører hver dag. Samarbeidet med Clear Channel er spennende, fordi det gir oss muligheter til å formidle nyheter på nye og relevante måter, sier kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah C. J. Willand.

TV 2 skriver i en pressemelding at det nyetablerte forholdet først og fremst handler om å være tilgjengelig der folk er.

- Skal vi holde tritt med seerne, må vi være enkelt tilgjengelig der de er. Gode og innovative samarbeid på nye steder og plattformer er derfor viktig når vi ønsker å nå enda bredere ut med vår journalistikk og innhold, sier Willand.

Flyplassene hvor det nå er mulig å følge TV 2s nyheter er Oslo, Bergen, Stavanger, Bodø og Tromsø.

Head of Airport i Clear Channel, Finn Espen Lønseth-Sageng, mener TV 2 passer godt sammen med annonsørene som kjøper plass på flyplassene.

- Å ha TV 2 som nyhetsleverandør gjør at vi kan tilby de reisende på landets største flyplasser live dynamisk nyhetsinnhold gjennom hele døgnet. Det vil øke oppmerksomheten til våre skjermer og samtidig gi publikum relevant og nyttig informasjon - med andre ord en vinn-vinn, sier Lønseth-Sageng.

Annonsører som kjøper reklametid på flyplasser, hører ofte til det som kalles «premiumsegmentet».

- Med den tyngden TV 2 representerer i medieverden, passer det godt inn i miljøet på flyplassene, sier Lønseth-Sageng.