TV 2-sjef Olav T. Sandnes annonserer i dag endringer i leder -og redaktørgruppa til TV 2.

- Vi samler nå TV 2s produksjonsressurser i en felles enhet, for å skape bedre struktur og større drivkraft. Vi skal bygge et sterkt produksjonsmiljø, rustet for å håndtere dagens produksjonsoppgaver, men også fremtidens krav til økte volumer og raskere håndtering av innhold fra produksjon til publisering, sier Sandnes.

Lisa Heidal har vært leder for transformasjon etter at hun kom til TV 2 fra NEP i fjor sommer. Nå trer hun inn i TV 2s ledergruppe som produksjonsdirektør.

Silje Hovland på sin side er i dag redaksjonssjef i TV 2 Nyhetene og leder blant annet Nyhetskanalen. Hun går inn i TV 2s redaktørgruppe med ansvar for all operativ produksjonsleveranse.

Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C.J. Willand får utvidet sitt ansvarsområde, når TV 2s markedsføringsapparat nå skal ledes av en direktør. TV 2s kommunikasjons- og markedsføringskraft er i dag fordelt på ulike avdelinger og plattformer, men denne våren skal det etableres en ny markedsføringsenhet som skal ledes av Willand.

- TV 2s markedsføringskraft er det ingen som kan matche. Men skal vi nå ut til flere seere og brukere, må den utnyttes bedre. Et sterkt kommunikasjons- og markedsføringsmiljø skal gjøre oss mer slagkraftig og mer presise i kampen om folks oppmerksomhet, sier Sandnes.

Kjetil Nilsen, direktør for strategi, går ut av TV 2s ledergruppe, men skal fortsette å jobbe med TV 2 gruppens portefølje av datterselskaper.

Jens Cornelius Knudsen går ut av TV 2s redaktørgruppe, men vil fortsette i produksjonsmiljøet i TV 2.

TV 2s leder- og redaktørgruppe ser nå slik ut:

Olav T. Sandnes, Sjefredaktør og administrerende direktør

Karianne Solbrække, Nyhetsredaktør

Vegard Jansen Hagen, Sportsredaktør

Kathrine Haldorsen, Programredaktør

Silje Hovland, Direktør produksjonsleveranse

Trygve Rønningen, Direktør for innholdsstrategi og publisering

Sarah C. J. Willand, Direktør for markedsføring, kommunikasjon og organisasjon

Lise Heidal, Produksjonsdirektør

Bjørn Gunnar Rosvoll, Salgs- og markedsdirektør

Christian Birkeland, Digitaldirektør

Jostein Viksøy, Økonomidirektør