I deres nye podkast, som har fått navn «Tore og Haralds podkast», skal Tore Sagen og Harald Eia diskutere etiske problemstillinger, hverdagslige hendelser og temaer som er snakket om mange ganger før. Med utgangspunkt i egne erfaringer og holdninger skal de forsøke å se nye sider ved alt som diskuteres.

- Vi skal fortelle ting om oss selv som vi aldri har sagt til noen, sier Sagen og Eia i en pressemelding.

Podkasten blir gjort tilgjengelig på Schibsteds podkastplattform Podme.

Skal diskutere dette og hint
Både Eia og Sagen signerte for Podme i fjor og sluttet seg til podkasttjenesten i høst. Nå skal de arbeide sammen hos deres nye arbeidsgiver.

- Når jeg hører Tore sammen med gjengen i podkasten Papaya så kommer de ofte innom spennende temaer og ting jeg har lyst til å dykke ned i. I Papaya blir det stort sett tullet bort, men nå har jeg muligheten til å få med Tore på de diskusjonene, sier Eia.

- Og jeg har for en gangs skyld mulighet til å være i selskap med en som har formalisert kunnskap, sier Sagen.

Papaya er podkasten tidligere kjent som NRK-podkasten Radioresepsjonen med Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim

- Vi skal dele mye og fortelle ting om oss selv som vi aldri har sagt til noen. Vi skal heller ikke vegre oss for å være harde i klypa med både hverandre og tematikken vi behandler. Det blir nok en blanding av interessant, gøy og utfordrende. Vi håper lytterne deler den opplevelsen, sier Sagen og Eia.

- Veldig spennende
Daglig leder for PodMe i Norge, Kristin Ward Heimdal, er svært fornøyd med det nye tilskuddet i PodMe-katalogen.

- Tore og Haralds podkast er et veldig spennende samarbeidsprosjekt for oss. Vi tror podkasten treffer godt i tidsånden og vil by på god underholdning for lytterne, sier Ward Heimdal.

I disse dager har også Herman Flesvig og Mikkel Niva startet deres nyeste podkast på Podme. De har i likhet med gjengen i Radioresepsjonen og Harald Eia byttet ut NRK med Schibsted.

Les også: Herman Flesvig og Mikkel Niva klar med ny podkast: - Like meningsløst som før