881.000 fikk med seg finalen av «Farmen kjendis» på TV 2 på søndag. Der kjempet de to tidligere reality-vinnerne Isak Dreyer, som ble kjent da han vant «Norges tøffeste» på NRK, og Øyunn Krogh, som selv ble kjent da hun vant «Sommerhytta» på TV 2, om seieren. Det var til slutt Isak Dreyer som gikk helt til topps.

Som Kampanje tidligere har skrevet har årets Farmen-sesong trosset tyngdekraften i TV-markedet og levert stabile seertall, godt hjulpet av hyppige medieoppslag der romansen mellom Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen har stått sentralt.

Finalen ble ikke noe unntak. Seertallet er så vidt over fjorårets snitt på 873.000 seere.

- Det er fantastisk, vi er glade og takknemlige og sender en diger stor takk til hele den norske produksjonsbransjen. Dette er hardt arbeid som betaler seg, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Hun er ikke i tvil om hva de stabile seertallene skyldes.

- Jeg tror det er castingen, som alltid i reality. Denne gangen traff vi veldig godt på kjendisene og det utviklet seg veldig fine historier mellom de. Strix har gjort en formidabel jobb med castingen, sier hun om produksjonsselskapet.

Les mer: Het flørt mellom Sophie Elise og Isak sender Farmen-tallene til værs: - Gir TV 2 god reklame