Anders Syse-Nybraaten forlater TV 2 for å lede salgsteamet i Onepark. Syse-Nybraaten jobbet i TV 2 i ni år, først som key account manager og deretter som kundesjef. Han har også flere års fartstid fra ulike salgsroller i JCDecaux. 

- Grunnen til at jeg forlater TV 2 er fordi jeg fikk en meget spennende mulighet og rolle i Onepark, sier Syse-Nybraaten til Kampanje. 

- Jeg kommer til å se tilbake på tiden i TV 2 som meget lærerik og god. Jeg har knyttet mange gode og personlige bånd internt og i mediebransjen for øvrig, legger han til. 

- Balansen mellom den operative salgsrollen og ansvaret for å videreutvikle og lede B2B salg apellerer også til meg, forteller han. 

Han sier den nye bransjen han nå skal begi seg inn på, er del av et spennende marked.

- Det består av aktører som spenner seg fra avtaler om bomveier på hytteområder, til kontrakter med kjøpesentergrupperinger, mer komplekse anbudsrunder med statlige foretak og fremtidsrettede parkerings- og mobilitetssystemer på ulike eiendomsprosjekter, sier han videre. 

Ifølge en melding fra Onepark drifter selskapet 200 parkeringsanlegg over hele landet. Ifølge meldingen tilbyr de smarte løsninger for bomveier til hytteområder, i tillegg til å ha ansvaret for driften av landets største parkeringsanlegg på Oslo lufthavn.

- Med Anders på laget styrker vi den offensive satsningen vår. Han har vist at han skaper resultater gjennom gode kunderelasjoner og strategisk arbeid med samarbeidspartnere. Dette er verdifullt når vi skal forlenge eksisterende avtaler og vinne nye anbud, sier Leif Nymoen, administrerende direktør i Onepark i meldingen.