Marte Olsbu Røiseland gikk inn til nok et OL-gull da hun holdt unna konkurrentene under søndagens jaktstart i skiskyting.

Tiril Eckhoff tok bronsemedalje, men det var likevel Ingrid Landmark Tandrevold alle snakket om etter rennet. Hun lå an til pallplass, men kollapset helt på siste runde. 

Denne dramatiske avslutningen var det 901.000 seere som fikk med seg på Discoverys kanaler. Det var i gjennomsnitt 780.000 som fulgte rennet, som ble OL-helgas mest sette øvelse.

Herrenes jaktstart var også meget populær. 736.000 fulgte den sendingen i snitt. Toppen ble nådd på 820.000 seere. Her endte det for øvrig med en sølvmedalje til Tarjei Bø som Norges beste resultat.

Av andre sendinger samlet herrenes stafett i langrenn 597.000 seere i snitt, mens kvinnenes stafett hadde et gjennomsnitt på 540.000 seere.

Marius Lindvik, som hoppet seg inn til Norges første gull i storbakke siden 1964, samlet 410.000 seere i snitt, med en topp på 493.000 seere.

- De norske skiskytterne har fått en fantastisk start på OL. Dette reflekteres også i seertallene. Men også langrennsstafettene og lørdagens hoppgull ga gode seertall. Under flere av øvelsene så vi at nesten ni av ti TV-seere valgte å følge OL. Det viser hvor sterk posisjon vintersport og spesielt OL har blant den norske befolkningen, sier Espen Skoland, leder for Discovery i Norge.

- Dette er veldig bra seertall for oss, sier Skoland.