Søndag hadde en ny versjon av realityprogrammet «71 grader nord» premiere. I konseptet «71 grader nord – team» deles åtte kjendiser inn i lag på to i en konkurranse som foregår flere steder i Norge.

Kjendisene som deltar er Jon Almaas og Adam Schjølberg, Vita Mashadi og Wanda Mashadi, Victoria Tolaas og Safari Shabani, og Thomas Alsgaard og Elisa Røtterud.

Disse kjendisene har foreløpig lokket til seg 247.000 seere til Discoverys kanaler.

Disocvery understreker at dette er foreløpig tall, da de endelige tallene er forsinket. Tallene kan variere med pluss eller minus noen tusen seere.

Sammenligner man disse tallene med premieretallene for fjorårets vinterpremiere av 71 grader nord kjendis i originaldrakt så er det mange seere som har falt av lasset. Fjorårets premiere hadde nemlig 463.000 seere.

Kommunikasjonsdirektør i Discovery, Hanne McBride, er likevel fornøyd med nyvinningens premieretall.

- 71° nord har levert fantastiske seertall for oss gjennom mer enn 20 år, og med jevne mellomrom tweaker vi konseptet litt. 71° nord – team er en slik nyvinning, og vi er godt fornøyde med at første episode tikker inn på rundt 250 000 seere. Det blir spennende å se hvordan publikum forholder seg til serien utover våren, sier McBride.

Les også: «Kruttsterke» premieretall for 71 grader nord kjendis - slår fjoråret