TV 2 er i disse dager i planleggingsfasen på det som blir den 15. og siste sesongen av programmet som har vært ledet av Katrine Moholt.

- Alt har en ende, og de færreste tv-programmer får like lang levetid som «Allsang på grensen». Når vi nå velger å tenke nytt så gjør vi det med en visshet om at vi samtidig går ned «med flagget til topps». Vi lukker «Allsang»-kapittelet med fortsatt gode seertall, og med en avslutningssesong som kommer til å bli fantastisk, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 i en pressemelding. 

De kan skryte av over 400 gjesteartister og nesten 300.000 i publikum på Fredriksten festning i Halden i løpet av disse årene.

- TV 2 har blitt tatt så godt imot i Halden og på Fredriksten festning i alle disse årene siden 2007. Selv nå under pandemien har vi sammen klart å lage fantastiske programmer. Og forhåpentligvis så kan vi i sommer fylle tribunene med sangglade publikummere i alle aldre, sier Rønningen. 

Trond Lie er daglig leder i Allsang på Grensen AS som har produsert programmet for TV 2 de siste årene. 

- Det er vemodig å si farvel til noe som vi alle er så glade i. Men når en dør lukkes, er det mange nye dører som kan åpnes. Vi gleder oss til fortsatt å bidra med arrangementer og skape liv på Fredriksten festning i årene som kommer. Her gjelder det å tenke nytt og finne sin plass sammen med andre produsenter og arrangører. Slik kan det totale tilbudet på den unike Fredriksten festning og i arrangementsbyen Halden bli minst like bra i tiden som kommer. Det viktigste vi kan gjøre nå er å lage tidenes beste avslutning på «Allsang», og vi slipper de første billettene allerede i dag, forteller Trond Lie.