584.000 har så langt fått med seg premieren av «The Voice» på TV 2. Det utgjør en nedgang på 140.000 seere fra premiere på samme tid i fjor, ifølge tall fra Kantars offisielle TV-måling.

En stor del av denne nedgangen kan trolig tilskrives den pågående konflikten mellom TV 2 og Telenor. Den har ført til at over en halv million husstander har stått uten tilgang til TV 2s kanaler i over en måned.

Programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 er derfor fornøyd med at «The Voice» ikke har mistet mer enn snaue 20 prosent av seerne.

- Det må jeg virkelig si. Men aller mest er jeg fornøyd med det fantastiske premiereprogrammet. Det er kanskje den beste åpningen «The Voice» har hatt med hensyn til talenter, dramaturgi og produksjon, sier hun til Kampanje.

Hun synes likevel det er fortvilende at ikke alle som vil får sett «The Voice» eller andre programmer på TV 2.

- Vi er utrolig lei oss for at vi ikke når ut til alle seerne når de vil, selv om TV 2 Play ligger gratis ute. Det er ikke alle som nødvendigvis kommer seg inn der. 

- Tirsdag er det premiere på «Farmen kjendis». Hvilke forventninger har du til seertallet på det programmet, med tanke på konflikten med Telenor?

- Jeg har de samme forventningene til «Farmen kjendis» som til de andre programmene våre. At flest mulig skal få det med seg, enten på TV 2 eller TV 2 Play. Jeg fåper virkelig folk er klare for å se kjendisene 100 år tilbake i tid. Det blir gøy fra første episode.

Les mer: Fra «Norges tøffeste» til «Farmen kjendis» - her er de nye deltakerne