I sin nye podkast podkasten «Rådvill», som utgis av VG, forteller tidligere TV 2-programleder Stian Blipp at han ikke trivdes med jobben som programleder for «Senkveld» på TV 2. Blipp overtok jobben sammen med Helene Olafsen etter Thomas Numme og Harald Rønneberg i 2018 og ledet talkshowet i tre år før han trakk seg i fjor.

- Det var veldig vanskelig og jeg jobbet med en fin gjeng. Men jeg ville ikke lage dette, jeg ville lage «Senkveld» på en helt annen måte. Jeg ville ikke lage «Senkveld med Thomas og Harald» bare med Stian og Helene i stedet, sier Blipp i podkasten ifølge VG.

Der kommer det også frem at Solveig Kloppen takket nei til å lede «Senkveld» sammen med Blipp.

- Stian eier sin historie om hvordan det var å jobbe med Senkveld i de årene han var der, og står selvsagt fritt til å fortelle om hvordan det var. Vi har ikke noe behov for å kommentere det han sier, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til VG.