Det er TV 2 som melder om nyheten.

Simon Nitsche har jobbet som reporter og anker i TV 2 sporten siden 2018, men sier nå opp stillingen.

- Nå trenger jeg en endring i arbeidssted, arbeidstid og nye utfordringer. Det er derfor jeg sier opp jobben i Bergen. Det var en varm og inkluderende desk i Bergen som møtte meg i mai 2018. Fortsett med det. Jeg håper også å kunne representere TV 2 Sporten på en eller annen måte i fremtiden, sier han til TV 2.

Nitsche er ikke bare kjent fra TV 2 Sporten, men sportsankeret danset seg også inn i folks hjerter da han vant «Skal vi danse» i høst.

TV 2 takker Nitsche for innsatsen så langt i kanalen. Redaksjonssjef for sporten i Bergen, Tori Pedersen, sier at det er med tungt hjerte at de meddeler nyheten. 

- Simon har utmerket seg med kreativitet i studio og i felt, samtidig som han er en god journalist. Det er trist å miste en fin kollega, som ikke bare er faglig dyktig, men også en humørspreder. Simon vurderer nye produksjoner sammen med programavdelingen i TV 2 i tiden som kommer, sier Pedersen.

Nitsche har siste arbeidsdag i sporten Bergen 6. mars.