Nå er det klart at det er Caroline Farstad Søvik som tar over stillingen som redaksjonsleder i God Kveld Norge etter Fredrik Furuseth. Sistnevnte går til TV 2

Hun kommer fra stillingen som vaktsjef og reporter i samme redaksjon, og har jobbet i God Kveld Norge siden 2017. 

- Jeg tar stolt og ydmykt over stafettpinnen, og jeg gleder meg til å fortsette og utvikle God Kveld Norge i den digitale retningen som konseptet har tatt, sier Søvik i en melding. 

Josetin Olseng, daglig leder i Mastiff, sier at Mastiff har et sterkt fagmiljø bestående av svært kompetente medarbeidere.

- At vi også denne gangen kan rekruttere til en sentral og viktig rolle fra egne rekker beviser den sterke kompetansen som er på huset. Caroline har den helt rette erfaringen, personligheten og kompetansen, og var den perfekte kandidaten til å ta over etter Fredrik Furuseth, sier han. 

- Det er store sko å fylle, men med vår fremoverlente og dyktige redaksjon har vi alle forutsetninger for å fortsette og levere knallbra kjendisstoff til en ung målgruppe, sier Søvik.

Les også: God Kveld Norge-programledere får reklame-refs: - Kan ikke forstå at TV 2 synes det er greit

Det er også opprettet en ny stilling som reportasjeleder redaksjonen. Denne rollen inntar Kristoffer Arnesen

- God kveld Norge skal fortsette å levere på videoinnhold på alle plattformer med våre profiler Niklas, Sophie Elise og Dorthe i spissen. Da er det gull å ha Kristoffers kreative hode med på det laget, avslutter Søvik.