26 år gamle Magnus Kallelid, som nå ansettes som politisk reporter, kommer fra politisk avdeling i Aftenposten. Han har også jobbet i NRK og Stavanger Aftenblad.

- Dette blir veldig bra. Magnus er et stort talent som allerede har markert seg som en skarp politisk reporter. Magnus har vært tydelig på at han vil jobbe i Dagbladet, og deler våre høye ambisjoner for politisk journalistikk. Magnus forstår politikk, og har evnen til å lage saker som setter dagsorden, sier Steinar Suvatne, reportasjeleder på politisk avdeling i Dagbladet, i en melding. 

Ifølge meldingen er politisk journalistikk et viktig saksfelt for avisen. De siste årene har den politiske avdelingen blant annet jobbet frem sakene om hvordan Oslo-skolen ledes, avsløringen om at stortingsrepresentantene får doble feriepenger og avsløringen om KS-sjefens politikerlønn.

Kallelid sier at han gleder seg til å ta fatt på den nye jobben.

- Jeg er veldig glad for å få jobben. Her får jeg utvikle meg videre som politisk reporter med en gjeng som satser stort. Politikk skal være mulig å forstå og følge med på for alle. Det vil jeg gjerne bidra til, sier han.