Komiker og tidligere programleder Anne-Kat. Hærland er klar for ny jobb i mediebransjen. Nå har hun startet som innholdsrådgiver for Aller Social Club. Der skal hun skal jobbe med podcastinnhold og strategi for markedsføringsbyrået.

- Det var rett og slett kjærlighet ved første blikk, forteller daglig leder i Aller Social Club, Hillevi Forsman.

- Anne-Kat. er ikke bare utrolig kreativ, hun har også en fantastisk evne til å tenke konseptuelt. Med henne på laget er jeg helt sikker på at vi vil lykkes med å utvikle knallsterkt innhold på lyd for Aller Media, fortsetter hun.

Anne-Kat. Hærland ble for alvor kjent som fast lagleder i «Nytt på nytt» i perioden 1999 til 2007. Hun har også hatt stor suksess på scenen med egne standup-show. 

- Godt innhold er lidenskapen min! Å utvikle helt nye konsepter og bygge ting opp fra bunnen av er noe av det mest spennende man kan jobbe med, sier Hærland.

Aller Social Club gikk tidligere under navnet Adlink og var et av de første influencerbyåene i Norge. Nå skal satsingen utvides med flere produkter.

- Jeg har jobbet med flere ledd og elementer innenfor storytelling, men gleder meg til å nå jobbe med dette som helhet. Det er stas! Jeg sitter bare og smiler, sier Hærland.

- Anne-Kat. er født med volum-knappen på maks og har kronisk skravlesjuke, så du kan trygt si at temperaturen på kontoret har økt betraktelig siden hun kom inn døra første gang. Men det passer jo også bra for en gjeng som har valgt å kalle seg Aller Social Club. Både jeg og resten av teamet gleder oss stort til å jobbe tett med Anne-Kat. på idéutvikling, sier Forsman.