TV 2 Play kunder får tilgang til mer enn 3000 timer britisk underholdning når avtalen med BritBox trer i kraft tidlig i 2022. Det melder TV 2 i en pressemelding tirsdag morgen.

- BritBox er et flott tillegg til vårt utvalg av kvalitetsinnhold på TV 2 Play. Britiske tv-serier har alltid vært svært populære blant det norske publikum. Troverdigheten til BritBox og TV 2 går hånd i hånd og vi gleder oss til å kunne tilby dette til våre SVOD-kunder neste år, sier kanaldirektør i TV 2, Trygve Rønningen, i pressemeldingen.

BritBox er et samarbeid mellom BBC og ITV. Katalogen inneholder alt fra kritikerrost drama og krim til komedier og dokumentarer. Blant seriene BritBox tilbyr finner man blant annet Broadchurch, Sherlock, Cold Feet, Misfits og Jonathan Creek. 

- Vi setter pris på samarbeidet med TV 2 gjennom C More og ser på denne inngangen til det nordiske markedet som neste steg i vår globale ekspansjon, sier Reemah Sakaan, CEO I BritBox International.

- Det understreker vår tiltro til den voksende populariteten av britisk innhold og BritBoxs unike tilbub, fortsetter han.

Innholdet fra BritBox blir tilgjengelig for alle TV 2 Play sine kunder i starten av 2022. Premieredatoer og titler vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt, opplyser TV 2.