Hun erstatter Mads Yngve Storvik som forlot nyhetsbyrået i november, skriver NTB selv i dag. Nyhetsredaktør Sarah Sørheim og økonomi- og administrasjonsdirektør Vegard Isdahl har i mellomtiden fungert som henholdsvis sjefredaktør og administrerende direktør.

- Styret er veldig fornøyd med ansettelsen av Tina Mari Flem. Vi mener vi har funnet den rette personen til å ta NTB videre på veien mot å være Europas ledende og mest innovative nyhetsbyrå, sier styreleder John Kvadsheim til eget nyhetsbyrå.

Tina Mari Flem kommer fra en stilling som direktør i NTB Partner og tiltrer sin nye jobb umiddelbart.

- NTB har de siste årene utviklet seg fra å være et tradisjonelt nyhetsbyrå til også å bli en bred tjenesteleverandør og teknologipartner til norske medier. Jeg gleder meg stort til å lede et innovativt NTB i vekst, med utrolig dyktige folk på laget, sier Flem til NTB.