De tre er Mikal Aaserud (34) og Jens Friberg (28) som begge starter opp i VG Sporten, mens Synne Eggum Myrvang (25) skal styrke laget i VGs nyhetsavdeling. Eggum Myrvang er ansatt som nyhetsjeger på breaking-teamet.

- Synne er en komplett lagspiller, og en allsidig journalist som behersker breakingfaget til det fulle. Hun er lynkjapp og presis og tar ansvar for å vinne nyhetskampen på vegne av hele avdelingen, sier VGs breakingsjef Robert Simsø.

Eggum Myrvang har en bachelor i journalistikk fra Oslo Met og har erfaring fra blant annet P3 og Amedia, samt snart tre år i VG.

- Dette er drømmejobben. Jeg hadde mine første blålys-rykk i min egen lokalavis, ReAvisa, for nærmere ti år siden og siden da har hjertet banket ekstra hardt for breaking news. Det var likevel først da jeg kom til VG jeg skjønte at det var akkurat det feltet jeg også ville satse på, sier Synne Eggum Myrvang.

Mikal Aaserud (34) blir hentet fra NRK og gjør samtidig et comeback i VG.

- Med Mikal på laget får vi en journalist som behersker både den kjappe nyhetsjournalistikken såvel som den kritiske. Han er en sulten nyhetsjeger som vil løfte den offensive gjengen på sporten i VG ytterligere. Vi gleder oss til å ønske han velkommen tilbake, sier nyhetssjef Øystein Hernes i VG Sporten.

Aaserud har en bachelor i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania, mens Friberg, som også begynner i Sporten, er utdannet journalist ved Norges Kreative Høyskole.

- Jens er en strålende breaking-journalist med stort potensial på flere områder. Han jobber for avdelingens beste, og har lykkes alle steder han har prøvd seg. Nå skal han styrke videosatsingen til VG Sporten, sier Hernes.