Kiwi viderefører konseptet med sunnhetslotteri, og gjør det til julelotteri under høytiden.

- Konseptet er fortsatt det samme, men i en litt annen innpakning. Vinn hele julehandelen i Kiwi. Vi trekker 4 vinnere i hver butikk hver uke ut året. I år vil over 50.000 Kiwi Pluss-kunder ha vunnet verdien av sin handlekurv, samtidig som vi har inspirert til å spise litt sunnere ved at de kjøper fersk fisk og en frukt eller grønnsak for å vinne, sier Jacob Rolland, marketing manager i Kiwi.

Alexander Reklamebyrå står bak reklamen. Marius Wold er konsulent, mens kreativ leder er Ying Hau og tekstforfatter er Jeppe Christoffersen. Produksjonsselskapet er motion blur med Jarand Herdal på regi. Produsent er Nina Lorentzen, fotograf er Oskar Dahlsbakken, mens klipper er Henrik Zwart.

Andreas Waag Martinsen, online Kjetil Haugen, grade Didrik Bråthen, musikk supervisor Thore Garberg og orange blue supervision. Gimpville står for de visuelle effektene.

Se Kiwis reklamefilm her:

Rema kjører også en kjent oppskrift, men med juletema. Bent Stiansen tar turen til Nordberghjemmet for å diske opp med julemat til beboerne.


Stiansen lager julemat
Rema 1000 spiller på følelser i sin film med Bent Stiansen.

- Julen handler også om hjertevarme. I tillegg til priskommunikasjon har vi en julefilm i samarbeid med mesterkokk Bent Stiansen. Rema 1000 sine kunder har gjennom flere år fått gode tips og veiledning fra Bent for hvordan oppnå det beste resultatet på julematen. I år valgte vi å la Bent servere en deilig julemiddag på Nordberghjemmet i Oslo, og det kommer godt frem at besøket og maten var til stor glede for beboere og ansatte, med ønske om en riktig god jul fra Rema 1000, sier leder for kommunikasjon i Rema 1000 Norge, Hanne Knudsen.

I tillegg har dagligvarekjeden flere julereklamer på lager.

- Vi har flere gode reklamefilmer i år. Vi viderefører «Førjulskuttet» inn i desember, men med en julevri. Vi erstatter motorsag med julemagi så butikkene våre får fremover besøk av Rema Feen som kutter prisene til markedets laveste «på magisk vis», sier Knudsen.

Fra Try besto teamet av Karin Lund, tekstforfatter Øystein Halvorsen, konsulent Lars Mitlid og prosjektleder Anja Sandberg Nordbø

Filmen er produsert av Heimlich med produsent Kristian Hajdu og Steinar Borge på regi.

Se Remas reklamefilm her:


Gjensyn med Extra-naboer

Coops lavpriskjede Extra går for et gjensyn med de spareglade naboene og konseptet «Gjør det billig» med en reprise av fjorårets film.

Det er We Are Live som står bak.

Les mer: De spareglade naboene er tilbake i Extras julereklame: - Et overdrevent tegneserieunivers