Redaktør for nyhet og dagsorden i Dagens Næringsliv, Janne Johannessen, rykker opp til sjefredaktør. Det skriver avisen selv i dag. Johannessen tar over jobben etter Amund Djuve, som har hatt den i 22 år.

- Jeg vil sørge for at DN er en så god avis at alle som vil holde seg oppdatert innen økonomi, samfunn og livsstil ikke kan klare seg uten. Da gjelder det å sette dagsorden oftere og lage innhold som engasjerer flere lesere. Det er knallhard konkurranse, og andre redaksjoner som utfordrer oss på det vi er best på, men det skal de ikke lykkes med, sier Johannessen til DN.

Konsernsjef i NHST, Trond Sundnes, har stor tro på Djuves arvtaker.

- Med Janne får DN en leder med tung og lang redaksjonell erfaring, som vet veldig godt hva som har gjort DN til den suksessen det er: den beste journalistikken i Norge, sier han til avisen.

Janne Johannessen er for tiden i foreldrepermisjon. Hun tiltrer stillingen 2. mai.

Amund Djuve går over til en ny stilling som konserndirektør for publikasjoner i NHST Media Group.