3. januar er det premiere på sesong 16 av «Bloggerne» på TV 2 Play, og denne gangen får seerne stifte nye bekjentskap med Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl.

Tandberg er såkalt mammablogger og fikk prisen «Årets influencer livsstil» under årets Vixen-utdeling.

- «Bloggerne» følger meg gjennom et samlivsbrudd, og starten på singellivet etter ti år i et forhold. Man får se alt fra fordeling av ting i huset, til tårer bak en låst dør på vaskerommet. Det har vært en veldig sår og utfordrende tid å dele, men som jeg håper kan hjelpe andre i samme situasjon. Og så har vi filmet mye moro, reiser og veien videre i min nye hverdag, sier hun i en pressemelding fra TV 2.

Gisle Agledahl er kjent for NRK-seriene «Jævla homo» og «Innafor».

- I «Bloggerne» får man følge meg da jeg flytta fra Oslo og alle jeg er glad i, og reiste langt ut til ingensteds for å følge drømmen om et småbruk og ro i sjela. Her tok jeg over en gård, fikk meg et par griser og arrangerte Pride på bygda. Det har vært et eventyr, men det har ikke bare vært enkelt, sier Gisle Agledahl.

I tillegg blir det gjensyn med Martine LundeAlexandra Joner,
Eveline KarlsenEmma Ellingsen og Monica og Chris Nyhus.