Discovery Networks Norge og The Walt Disney Company Nordic har inngått en kommersiell reklameavtale for TV-kanalen National Geographic. Det betyr at TVNorge-eieren skal selge reklame på vegne av den Disney-eide kanalen.  Samarbeidet gjelder for både det norske, danske og svenske markedet

- Det er med stor glede vi kan legge National Geographic til vår kommersielle portefølje, sammen med sterke merkevarer som TVNorge, Eurosport Norge og Discovery Channel, sier Morten Dovland, kommersiell direktør i Discovery Networks Norge.

Han mener National Geographic-kanalen vil «komplimentere porteføljen godt både når det gjelder innhold og dekning.»

- Vi er glade for å kunne tilby våre annonsører over hele Norden enda mer verdi for kampanjene deres, sier han.  

Hans van Rijn, landssjef for Walt Disney Company i Norden, er glade for å kunne samarbeide med Discovery Networks.

- De har en sterk merittliste og en innovativ tilnærming til det å forbedre målretting og effektivitet av TV-reklame. Den 133 år gamle National Geographic-merkevaren utvikler seg kontinuerlig på tvers av alle plattformer, og å legge til kvalitetsinnholdet fra National Geographic-kanalen til den allerede omfattende Discovery Networks-porteføljen føles helt riktig. Vi gleder oss til å begynne å jobbe med de talentfulle salgsteamene deres i Norge, Danmark og Sverige, sier van Rijn.