Fredag mistet 550.000 husstander med TV-avtale hos Telenor tilgangen til TV 2s kanaler, bare to dager før årets «Farmen»-vinner skal kåres. Nå tar TV 2 grep for å sikre seg at flere skal få med seg finalen og resten av innholdet deres før jul, selv om de ikke skulle komme til enighet med Telenor.

- Vi har forsøkt å komme til enighet om en ny avtale med Telenor, men dessverre har vi ikke lyktes. Det er ingen utvikling siden Telenor-kundene mistet tilgangen til TV 2-kanalene i går. Om og når vi blir enige vet vi ikke, men vi kan ikke utelukke at dette blir langvarig. Derfor starter vi i dag en kampanje som gjør at alle som ikke har tilgang til TV 2 sitt innhold nå har mulighet til dette, sier organisasjons – og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand i TV 2.

Kampanjen innebærer at nye kunder av TV 2 Play får tilgang til de to pakkene Film & Serier og Sport, Film & Serier kostnadsfritt i én måned, før de må begynne å betale. Dersom man tidligere har hatt et abonnement på TV 2 Play, må man registrere seg med en ny e-postadresse.

Kampanjen varer til 10. januar.

- I kveld er også en helt spesiell TV-kveld. 25 år med TV-historie avsluttes når det aller siste «Skavlan» sendes på TV 2 og TV 2 Play. Dette ønsker vi selvsagt at flest mulig skal få med seg. I tillegg til «Norges nye megahit» og «Farmen»-finalen i morgen, sier Willand.

Telenor tilbyr på sin side kundene sine 60 ekstrapoeng de kan bruke på andre TV-kanaler eller strømmetjenester som et plaster på såret. Individuelle kunder som ikke er en del av en borettslagavtale kan alternativt velge en prisreduksjon på 100 kroner.

Les også: Brudd mellom TV 2 og Telenor - over 550.000 kunder mister TV-kanaler