Byråleder Mette Mæhle i det bergensbaserte reklame- og kommunikasjonsbyrået AG& forteller at de er et byrå som leverer strategi, UX, nettsider og performance. Byrået som nylig byttet navn fra Alf Gundersen styrker nå laget med Sverre Krogsrud og Tim Pedersen.

- Designing Business er et mantra hos oss. Det handler om bunnlinje enten det gjelder tjenestedesign, UX eller visuell identitet. Derfor er det viktig med ansatte som har god forretningsforståelse og som har erfaring fra kundesiden. Både NextGenTel og Tryg er nasjonale aktører med høyt fokus på digital synlighet og optimalisert kundedialog, sier hun.

Krogsrud kommer fra rollen som leder for produkt og marked i NextGenTel. Han har tidligere bakgrunn fra byråbransjen og har i tillegg jobbet med konsumentprodukter som kategorileder i Rieber & Søn. I AG& vil han ha ansvar for flere av byråets største kunder.

- Det blir fort mye pretensiøst snakk i reklamebransjen, og det er lett for at prosesser sklir ut og man mister fokus. Vår viktigste oppgave er å skape verdi for kunden, presiserer Krogsrud. - Jeg gleder meg til å jobbe tverrfaglig og med hele spekteret av min kompetanse innenfor forretningsstrategi, kommunikasjon og teknologi, sier Krogsrud.

Pedersen kommer fra stillingen som digital markedssjef i Tryg Norge, men har også byråerfaring etter to år i Knowit. Han har ellers rukket innom både Blåkläder og NextGenTel på veien. I AG& vil han ha overordnet ansvar for digital effekt.

- Kort fortalt skal jeg sette digital mediestrategi tydeligere på menyen i AG&. Digital synlighet er en naturlig videreføring av alt arbeid byrået gjør innenfor strategi, nettløsninger og design. Det ligger store synergier i å få budskap og effekt til å fungere sammen, sier han.

AG& er et av landets eldste byrået og feiret i fjor 75 år. Det var i den anledning at byrået byttet navn og profil.