Forbrukerøkonom og programleder Silje Sandmæl (43) har funnet frem fjernkontrollen og byttet TV-kanal. Sandmæl har i en årrekke hjulpet nordmenn i økonomisk knipe, både gjennom «Luksusfellen» og «I lomma på Silje» på TV3, samt gjennom jobben i DNB.

Nå er det imidlertid klar for at forbrukerøkonomen skal jobbe med TV 2 fremover. Sandmæl vil fremdeles fortsette i jobben som forbrukerøkonom i DNB, men skal nå jobbe med et nytt program på TV 2.

- Jeg har i mange år vært en gjest hos «God morgen Norge» og i TV 2 Nyhetskanalen, så nå gleder jeg meg veldig til å bli en del av TV 2-familien, sier hun til Dagbladet.

Ifølge avisen er det ingen tvil om at det fremdeles ligger i økonomilandskapet.

- Jeg kan jo røpe at vi skal lage innhold som vil gjøre folk nysgjerrig og gira på å gjøre endringer i sin egen økonomi, sier Sandmæl.

- Stolte og glade
Det er heller ingen tvil om at forbrukerøkonomen vil bli tatt imot med åpne armer i det nye mediehuset.

- I TV 2 er vi stolte og glade for at Silje Sandmæl nå er i våre rekker. Hennes kombinasjon av solid formidlingsevne og fagkunnskap har gjort henne til en favoritt blant TV-seerne - både som programleder, men også som en fagperson som seerne stoler på. Vi gleder oss til å trekke veksler på Siljes kompetanse og jobbe med henne fremover på TV 2s flater, sier TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen i en melding.