I dag fikk Tusvik og Tønnes lyttere nyheten om at podkasten fra 7. desember vil tilbys eksklusivt til PodMes abonnenter. Det skjer etter snart ti år som frittstående podkast. 

Det betyr at Tusvik og Tønne gjør som Herman Flesvig, Mikkel Niva og gjengen tidligere kjent som «Radioresepsjonen» gjorde tidligere i år, nemlig å gå til den Schibsted-eide plattformen PodMe

– Vi er utrolig glade for at Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne blir en del av vårt podkastmiljø. De er noen av landets aller største og mest populære profiler, og har stått høyt på ønskelisten vår lenge. Nå vil de bidra til å gjøre PodMe enda mer attraktivt for våre abonnenter. Ikke minst er dette nok et bevis på at abonnementsbaserte podkaster virkelig har fått fotfeste, og jeg er sikker på at trenden bare vil øke, sier Siv Juvik Tveitnes, konserndirektør for Schibsted News Media i en pressemelding. 

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne sier at dette var et stort valg å ta, etter å ha vært en uavhengig podkast i snart ti år. 
– Men vi tror at abonnement er fremtiden, også for Tusvik&Tønne. Nå får vi tid til å fokusere 100 prosent på selve innholdet, og vi sikrer en trygg finansiering. Det gir rom til å fortsette å gjøre noe av det vi elsker aller mest i fortsatt lang tid, sier duoen

Ifølge meldingen hadde podkasten ingen inntekter de første fem årene.  De siste årene har Tusvik og Tønne hatt annonseinntekter, men nå blir det slutt på det. 

– Vi forstår om noen av våre trofaste lyttere, også kalt phungfolket, synes det er litt kjipt at de må betale for å lytte til oss fremover. Samtidig håper og tror vi de forstår at det å lage ukentlig podkast tar mye tid og krefter. Vi har skikkelig tro på PodMe og er veldig gira på å få være en del av den storsatsingen, sier duoen.
 
–  Sigrid og Lisa har utviklet en av Norges sterkeste merkevarer innen podkast, og var også pionerer i markedet. Ærligheten og åpenheten de representerer gjør oss ekstra stolte over å innlede dette samarbeidet. Det blir supert å få Tusvik og Tønne med på drømmelaget, de er en sentral del av satsingen, sier Kristin Ward Heimdal, daglig leder for PodMe i Norge.