«Kvelden før kvelden» som blir sendt lille julaften på NRK byr i år igjen på gjester, julemusikk og julestemning.

Årets programledere er nå klare, og det er Mikkel Niva og Marte Stokstad som skal lede sendingen.

Niva er blant annet kjent for opptredener i flere TV-programmer, samt podkasten «Friminutt» som han har sammen med Herman Flesvig.

- Det er sabla deilig å jobbe med «Kvelden før kvelden»! Resten av året er fylt med Herman og 2000 prosent overtenning, så dette programmet blir på mange måter en slags retreat for meg. Her kan jeg, sammen med meget dyktige Marte, la juleroa senke seg og i det minste prøve å snakke om ordentlige ting. Jeg kan love julestemning med nydelig musikk, veldig fine og gode gjester og ei grevinne som henger med en småfull og tørst fyr i svart-hvitt, sier Niva i en pressemelding fra NRK.

Stokstad er en profilert TV-programleder, i tillegg til at hun er programleder for radio-programmet «Nitimen».

- Det er veldig stas å få gjøre dette med Mikkel for andre året på rad! Vi har gått og ladet julestemningen nå siden oktober, så det blir deilig å endelig få det ut. Målet er å få til den stemninga som Snipp og Snapp har når de vandrer gjennom julegrana i Disney-kavalkaden, sier Stokstad.

Sammen med seg i studio får de kokk Reneé Fagerhøi. Musikk blir spilt av Astrid S, Sebastian Zalo, Didrik Solli-Tangen, Bjørn Tomren og Eva Weel Skram.

Herman Flesvig, Lars Berrum og Henriette Steenstrup skal gjeste sendingen.

Kvelden avsluttes med en julekonsert av Herborg Kråkevik og Kåre Conradi.

«Kvelden før kvelden» starter kl. 19.45 på NRK1 og i NRK TV.