Etter årets koronatilpassede prisutdeling, som ble spilt inn uten publikum, inviterer NRK igjen til fest når den 21. Idrettsgallen i rekken går av stabelen i Trondheim Spektrum 8. januar 2022.

Der står Carina Olset og Yousef Hadaoui klare til å ønske idrettsnorge og TV-seere velkommen.

- Det er utrolig stas å få være del av en så stor og tradisjonsrik sending, sier Yousef Hadaoui i en pressemelding fra NRK.

- Hjertet mitt banker for idretten. Jeg har selv spilt fotball og kjent på viktigheten av å være en del av organisert idrett i oppveksten. Fotballen gav meg venner for livet og holdt meg unna trøbbel, sier Hadaoui.

Verken Hadaoui eller Olset har ledet Idrettsgallen tidligere.

- Dette oppdraget har jeg siklet på siden jeg begynte i dette yrket, så jeg er utrolig glad for å få sjansen når det blir skikkelig fest i Trondheim. Dessuten er det spesielt stas med tanke på alle de ekstraordinære prestasjonene det siste året. Her skal vi virkelig hylle utøvere, ildsjeler og store idrettsøyeblikk! sier hun.