Fra og med 1. desember blir den første originalserien til Altibox kostnadsfritt tilgjengelig eksklusivt for alle med Altibox TV-abonnement.

- Ved å investere i dyktige serieskapere sørger vi både for at det skapes nytt norsk kvalitetsinnhold samtidig som vi byr på enda mer underholdning til en halv million tv-abonnenter, sier leder for underholdning, Kjetil Hagen i Altibox. 

Det er spenningsserien «Catch and release» det er snakk om, en spenningsserie produsert av TV-selskapet Shuuto Arctic. Filminnspillingen har foregått i Nord-Norge med norske skuespillere og består av åtte episoder av 45 minutt.

- Vi er svært glade for at Altibox ønsker å løfte frem norske produksjonsmiljøer på denne måten, sier Arne Berggren, som har skrevet og regissert serien sammen med Kristine Berg

«Catch and Release» handler om den pensjonerte legen Victor Meyer som er meldt savnet etter en fisketur. Han blir funnet skutt og drept ved lakseelva, og det blir opp til den ferske politikvinnen Filippa, spilt av skuespiller Mathilde Henriksen, og hennes kolleger å nøste opp i mysteriet. 

Altibox har eksklusive rettigheter til serien i seks måneder etter premieren. De to første episodene slippes 1. desember, deretter kommer det to episoder ukentlig frem til 20. desember.