Et knippe mennesker fikk æren av å fylle Colosseum kino for å se førpremieren på sesong to av «Førstegangstjenesten».

Første sesong av serien ble en gigantisk hit og flere episoder hadde over tre millioner visinger. Det er derfor knyttet store forventninger til den andre sesongen.

Les også: Over tre millioner har sett Førstegangstjenesten: - Uvirkelig

Til sesong to av serien har NRK og Herman Flesvig virkelig hentet inn stjernefaktor. Josefine Frida og Aksel Hennie er bare to av tilskuddene i den nye sesongen.

Se videointervju med Herman Flesvig og Aksel Hennie nederst i saken.

- Hollywood mangler Herman Flesvig
Sistnevnte, Aksel Hennie, var full av lovord om Herman Flesvig før forhåndsvisningen.

- Hva ble du imponert over i den første sesongen?

- Jeg ble imponert av Herman. Herman er udiskutabelt en av de mest talentfulle unge kunstnerne/komikerne/skuespillerne vi har nå. Så enkelt er det, sier Hennie.

- Hva er den største forskjellen på å være skuespiller i Hollywood og i Norge?

- Hollywood mangler Herman Flesvig, sier Hennie til Kampanje og fortsetter:

- Det er et klart savn for oss som har jobbet med han. Det er rett og slett en manko på Flesvig i alle Hollywood-produksjoner, sier Hennie.

Les også: Herman Flesvig er Årets medienavn: - Jeg er også litt overrasket

Hennie har selv spilt i blant annet Hollywood-filmene «The Martian» og «Hercules». Nå er blir han aktuell som «Hole» i «Førstegangstjenesten». Han forteller at han takket ja til rollen etter at han og Flesvig ønsket å gjøre noe sammen.

- Jeg og Herman har blitt venner og vi har lett etter et prosjekt å jobbe sammen på. Jeg tror ikke han trodde at jeg skulle si ja til å være med. Men så tenkte jeg meg godt gjennom og det føles veldig riktig, sier Hennie.

Gode venner:

Aksel Hennie og Herman Flesvig er blitt gode venner. Det er også noe av grunnen til at Hennie er med i den andre sesongen av Førstegangstjenesten. Foto: Eivor Eriksen.

Tviler på samme suksess
Flesvig har som nevnt fått inn et stjernelag til sesong to, hvilket han tror vil gi serien et løft. Likevel er han ikke så sikker på om den nye sesongen vil bli like populær som den første.

- Forrige sesong ble en kjempehit. Over tre millioner visninger på noen episoder. Tror du den suksessen kan gjentas?

- Overhodet ikke!, svarer Flesvig.

- Overhodet ikke?

- Joa, eller vi får se. Det blir vanskelig. Vi traff spikeren veldig på hodet forrige gang, og så blir det nok å hoppe etter Wirkola å gjøre det på nytt, men vi har gjort så godt vi kan. Så har vi vært nøye på at vi prøver på noe nytt, sier Flesvig.

Førstegangstjenesten blir tilgjengelig på NRKTV klokken 18.00 fredag kveld.

Se intervjuene med Herman Flesvig og Aksel Hennie her: