Winta Negassi har jobbet i Discovery siden januar 2018 hvor hun startet som HR-manager. Etter et halvt år i stillingen gikk hun over til å bli Senior Manager, People & Culture før hun i september 2020 ble direktør for People & Culture i Norden.

Hun har også, siden 2020, sittet i styret i Medienettverket – Forum for kvinner i ledelse, der hun nylig tiltrådte som nestleder. Nå har hun steget i gradene nok en gang i Discovery og blir en av konserndirektørene, eller vice president som heter i Discovery, for det samme området.

- Det er rett og slett en ære å få jobbe sammen med så flinke og hyggelige folk, og ikke minst at ledelsen har trua på meg. TV-bransjen er midt i en tid med store og stadige endringer, så det er en spennende bransje å være en del av. Siden jeg kom til Discovery for snart tre år siden har det skjedd svært mye både innen teknologi og TV-vaner, og måten vi er organisert på, sier Negassi og fortsetter:

- Vi må hele tiden tilpasse oss, noe de flotte folka her i Discovery har håndtert på en imponerende måte. Det gjør jobben min ekstra inspirerende at jeg får være del av et lokalt, regionalt og globalt team, sier Negassi.

I den nye rollen vil hun jobbe tett med James Gibbons som er nordisk og britisk sjef for Discovery, og resten av den nordiske ledergruppa.

- Det viktigste fremover er rekruttering, talent- og lederutvikling. På bakgrunn av det utfordrende året vi har lagt bak oss, må vi tenke på hvilke verktøy ledere trenger i den nye normalen. Jeg er også opptatt av hvordan vi i større grad får organisasjonen vår til å speile det samfunnet vi er en del av. En viktig oppgave blir også å kontinuerlig tilpasse våre strategiske prioriteringer til en People & Culture-strategi, sier Winta Negassi.

Gibbons er fornøyd med å ha Negassi med på laget.

- Dette er gledelige nyheter for Discovery. Winta er en person med klare visjoner om hva hun vil, og som får ting gjort, og alltid med en høyst smittende entusiasme. Hun er heller ikke redd for å utfordre etablerte sannheter, noe som er en egenskap jeg setter stor pris på blant mine kolleger. Jeg er veldig glad for at Winta har takket ja til å ta dette utvidede ansvaret, sier Gibbons.