Telia og den amerikanske strømmegiganten har samarbeidet siden 2019 og utvider nå avtalen ytterligere.

– Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi våre kunder muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

 – Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg, legger han til.

Telia forteller at over halvparten av TV-kundene har Netflix forhåndsinstallert på sin Telia box. Nå kan kundene velge inn Netflix ved å bruke TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av valgmenyen.

– Vi setter pris på samarbeidet med Telia, som er en viktig strategisk partner for oss både i Norge og Norden, og gleder oss til å gjøre serier, filmer og dokumentarer, alt fra «Squid Game» til norske «Hjem til jul», enda mer tilgjengelig for Telias kunder, sier Patrick Danckwardt, sjef for forretningsutvikling i Netflix i Norden.

Altibox kunne fortelle at «prisen» på Netflix blir på 50 TV-poeng i deres tilbud. Telias «pris» forblir foreløpig ukjent.

- Hvor mange TV-poeng vil det koste kundene å velge Netflix?

- Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder muligheten til å velge Netflix inn i valgmenyen om kort tid, og vi vil snart komme tilbake med mer informasjon til kundene om antall TV-poeng for strømmetjenesten, sier informasjonssjef i Telia Norge, Daniel Barhom.

- Hva er grunnen til at dere ikke kan gå ut med det enda?

- Vi jobber fortsatt med å se på poengstrukturen, svarer Barhom.

- Netflix og Altibox gjorde en avtale for ikke lenge siden. Er dette et motsvar fra dere?

- Telia fornyet nylig vår avtale med Netflix, hvor vi har hatt et veldig godt samarbeid siden 2019, og det er i den anledning vi nå ønsker å informere kundene om hvilke spennende fordeler som kommer, sier Barhom.

Les også: Så mye vil Netflix «koste» hos Altibox – først ut av alle TV-distributører i Norge