I dag kunne Vixen slippe alle finalistene til årets influencer-priser, men en av de nominerte, Sophie Elise Isachsen, sier på egen Instagram-profil at forrige runde av Vixen Awards var «så utrolig vanskelig, ydmykende og trist» at hun ikke kommer til å delta under årets utdeling.

Det var VG som var først med å omtale innlegget.  

- Jeg setter pris på at dere har nominert meg til «årets business» i Vixen Blogawards, men jeg kommer ikke til å delta og prisen får heller gå til noen andre i så tilfelle, skriver Sophie Elise Isachsen på sin Instagramhistorie.

Isachsen, som vant årets business-pris også i fjor, sier videre:  

- Jeg hverken klarer eller orker å sitte på en utdeling å føle meg dritt fordi jeg ikke ane hva som vil skje, forrige runde var så utrolig vanskelig, ydmykende og trist, fortsetter hun.

Det var i forbindelse med fjorårets prisutdeling at Sophie Elise fikk så parykken passet av med-influencer Kristin Gjelsvik, som vant pris for «Årets stemme».