I ett år har Per Christian Strand Teslo i Snapchat kunne kalle seg Norges beste medieselger, etter at han fikk denne prisen fra Mediaforum i fjor høst. Nå får han muligheten til å bære tittelen i enda et år. Snapchat-direktøren er nemlig også en av fem nominerte til årets pris.

Per Christian Strand Teslo mener utmerkelsen har vært viktig for han.

- Denne prisen har gjort at jeg har fått kontakt med enda flere i bransjen, og fått stiftet mange hyggelig bekjentskaper på tvers av både kunde, byrå og andre medier. I tillegg er det en fin bekreftelse på at verdiene jeg står for og har tatt med inn i rollen min blir satt pris på, sier han.

Den regjerende mesteren får imidlertid tøff konkurranse fra Schibsted-sfæren, som har tre nominerte på listen, og fra Clear Channel.

Her er årets nominerte:

Martine Westvik, Major Client Manager, Clear Channel

Helene Sande, Strategisk Kundesjef, Schibsted

Joachim Bro, Strategisk Kundesjef, Schibsted

Jakob Asplin, Strategisk Kundesjef, Schibsted

Per Christian Strand Teslo, Senior Account Executive, Snapchat

Les mer: Snapchat-selger gikk til topps: - Superstas

- En meget kompetent gjeng
Ifølge juryleder Martin Wenstad Janssen var det rekordmange nominerte til prisen.

- Det er gøy å se at det er så mange flinke medieselgere der ute som er verdsatt av bransjen. Samtidig hadde det vært fint om det var større variasjon på hvilke mediehus som var representert på nominasjonene - så her har de øvrige mediehusene en jobb å gjøre i tiden fremover, sier han.

For å vinne prisen må man vise evne til å skille seg ut med faglig kompetanse, sette seg inn i kundens marked, finne løsninger som skaper verdi og styre salgsprosessen fra idè til gjennomføring, rapportering og evaluering.

- Med rekord i antall nominasjoner, blir juryeringen naturligvis ikke en enkel jobb. Vi er veldig fornøyd med de fem som nå er valgt til årets shortlist - det er en meget kompetent gjeng! De blir alle ansett som gode samarbeidspartnere, som mestrer balansegangen mellom kunde og byrå, sier Wenstad.

Kåres på årets Mediekonferanse
Kåringen av «Norges Beste Medieselger» finner sted under Mediekonferansen «Andre Boller», som avholdes på Gamle Museet 4. november. 

Årets jury består av Martin Wenstad Janssen (Cavai), Janine Lauritzen Roth (RED Media), Stein Knestang (OMD), Elise Sandbu (UM), Kjetil Branæs (Carat), Hanne Brauten (Wavemaker), Martine Nerland (Mindshare), Cecilie Skjøren (Mediacom), Andre Skoog (PHD), Gard Leren-Lindström (iProspect), Andre Davidsen (Starcom), Kjetil Joa (Re:Media), Siv Lægreid (Zenith), Hanne Gilje Sekse (Try Opt) og Nina Gade Tenvik (Kampanje).

Les mer: Dette er finalistene til årets mediepriser - OMD stikker av med fire vinnerlodd