Mariell Kversøy Enge hadde oppstart som direktør for kommersiell produktavdeling hos Amedia Salg og Marked 1. oktober. Hun får det overordnede ansvaret for områdene annonseprodukter, kompetanse, marked og kommunikasjon, samt for analyse og innsikt hos Amedia Salg og Marked.

Kversøy Enge kommer sist fra stillingen som digital produktsjef i TV 2s markedsavdeling. Før det jobbet hun over åtte år hos konsulentselskapet Bekk med strategi- og forretningsutvikling som hovedområder.

- Jeg stortrives i mediebransjen ikke minst fordi den er i rask endring. Det er en høy global konkurranse i bransjen, og aktører må være endringsvillige for å overleve over lengre tid. I dette markedet tror jeg at en av Amedias mest unike styrker er den lokale tilstedeværelsen på tvers av hele Norge, sier Mariell Kversøy Enge i en pressemelding.

- Vi er veldig fornøyde med å ha fått rekruttert Mariell Kversøy Enge inn til oss i Amedia Salg og Marked. Mariell har den kompetansen som vi trenger – og dette er en etterlengtet rekruttering, sier Hilde Norddal, konserndirektør for salg og marked hos Amedia.