Like før klokken 15.00 tirsdag ettermiddag kom beskjeden om at VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Kosovo ikke blir TV-sendt tirsdag kveld. Forklaringen til det kosoviske fotballforbundet er at det er valg i Kosovo.

Deretter, like etter klokken 16.00 kom det en ny beskjed. Kampen blir TV-sendt likevel.

– En produksjon blir organisert fra det kosoviske fotballforbundets side. Vi venter bare på at NRK har kontroll på signalet, sier Knut Kristvang, daglig leder i det NFF-eide selskapet Fotball Media, til NTB.

Kampen mellom Kosovo og Norge sparkes i gang klokken 19. Den vises på NRK 2 om alt går som det skal med det tekniske.

Tidligere tirsdag var Kristvang oppgitt over at det politiske valget i Kosovo så ut til å sette en stopper for en TV-sending av Norges oppgjør.

– Dette har stått på om forbundet i Kosovo finner en løsning på produksjon med sine TV-stasjoner. Vi har i lengre tid jobbet med å finne en løsning som sikrer at alle fotballinteresserte får se kampen, sa Kristvang.

Norge topper sin VM-kvalifiseringsgruppe etter 10-0-seieren over Armenia sist uke.