Kaosdebatten i forrige uke skapte reaksjoner, og det var det ikke nødvendigvis de politiske diskusjonene som stakk av med flest overskrifter. Derfor har TV 2 bestemt at det skal gjøres endringer foran kveldens partilederdebatt fra Deichmanske bibliotek i Oslo. Det skriver kanalen på egne nettsider.

- Vi tar grep. Det viktigste vi gjør vil være å rettlede partilederne til å huske at de er på et bibliotek, og da må de bruke innestemme. Å snakke i munnen på hverandre, er en dårlig måte å snakke til velgerne på, sier programleder Arill Riise til kanalen.

Les også: TV 2s nyhetsredaktør om kaos-kritikk: - Det skal være litt trøkk 

Videre sier Riise at han skal gjøre sitt beste for at seerne skal sitte igjen med en bedre opplevelse enn forrige gang, og at det var en klar overtenning for alle i den første debatten.

- I ettertid så vil de nok se at de ikke kan diskutere på den måten, for da når de ikke frem til velgerne sine, fortsetter han.

Han lover at partilederne får høre det dersom noen glemmer seg:

- Vi kommer til å være ganske strenge. Vi vil ikke ha avbrytelser i tide og utide.