Samtidig som han er aktuell i podkasten «Papaya» sammen med resten av Radioresepsjonen hos Schibsted, skal Steinar Sagen lage TV-humor for TVNorge og Discovery+.

- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Discovery-gjengen. Det er jo bare koselige folk. Og Jon Almaas. Men han har andre kvaliteter som jeg også liker, sier Steinar Sagen i en pressemelding.

Discoverys programdirektør Magnus Vatn er godt fornøyd med å få Sagen i stallen.

- Steinar er en av Norges morsomste menn, og det er veldig stas å kunne ønske ham velkommen til oss. Han er en av disse få som har vært med på å prege humoren til en hel generasjon. Sjargongen og referansene fra Radioresepsjonen har blitt noe alle innenfor en viss aldersgruppe kjenner til, og de som ikke har fått det med seg, de har dessverre gått glipp av en million latterkuler, sier han.

Skal lede nytt program
Allerede i oktober skal Steinar Sagen lede spørreprogrammet «Gjett hvem!». Det beskrives som et lettbeint humorshow der alle spørsmålene handler om kjendisdeltakerne i studio.

- Det blir veldig tullete. Og hvis Dagbladet følger ekstra godt med, kan de lage masse clickbait-saker av det som kommer fram i programmet. En clickbait-gullgruve, rett og slett, sier Sagen.

Blant gjestene som dukker opp i «Gjett hvem!» er Sophie Elise, Nicolay Ramm, Mímir Kristjánsson, Jenny Skavlan, Odd-Magnus Williamson, Ronny Brede Aase, Per Sandberg, Hasse Hope, Ulrikke Brandstorp, John Brungot, Tuva Fellman og Helene Olafsen. 

Fortsetter i «Side om side»
I likhet med Almaas, som også kom til Discovery fra NRK, skal Sagen fortsette i NRKs komiserie «Side om side».

- Han har en eksklusiv avtale med oss, men skal gjøre «Side om side» for NRK, sier Magnus Vatn til Kampanje.