Søndag kunne Discovery ønske seerne velkommen til en ny sesong av «71° nord – Norges tøffeste kjendis» - for andre gang i år. Høstens kjendisversjon erstatter den ordinære sesongen av «71° nord», som stort sett er uten kjendiser

Originalversjonen har ikke vært på lufta siden 2020.

Thomas Numme, Cecilia Brækhus og Tshawe Baqwa er blant kjendisene som har satt kurs for Nordkapp i høst. Totalt har 314.000 fått med seg første etappe på TVNorge og Discovery+. Det utgjør et fall på nesten 150.00 seere ned fra vinterens premiere, som samlet 463.000 seere på like lang tid.

253.000 fulgte programmet på TVNorge, og 61.000 strømmet episoden på Discovery+.

- Dette er sterke tall, til tross for er en liten nedgang fra forrige sesong, men en god andel på 26 prosent i den kommersielle målgruppen. Vi forventer også at dette vil legge på seg i løpet av uka, sier kommunikasjonsdirektør Hanne McBride i Discovery.

Les også: Dette er de nye deltagerne i 71 grader nord kjendis