Programleder på P4, P5, P9 og P10, Simen Sveen, blir produsent i sportsprogrammet Rødt Kort i Dagbladet TV. Sveen har tidligere vært programleder og reporter i NRK, men har de de siste årene hatt ansvaret for sportsdekningen på P4. I løpet av høsten begynner Sveen i sin nye jobb, da skal han lede Rødt kort-redaksjonen og arbeide med sportsdekningen på Dagbladet TV.

 - Jeg er svært imponert over det som skjer i Dagbladet TV for tiden, og gleder meg veldig til å bli en del av teamet. Det har vært 8 fantastiske år i P4, men dette var en mulighet jeg rett og slett ikke kunne takke nei til, sier Sveen.

Programsjef i Aller Media, Tellef Dahll, har stor tro på sin nye produsent.  

- Simen er en særdeles kunnskapsrik, erfaren og dyktig sportsjournalist, som jeg vet kommer til å ta vår sportssatsning på TV til nye høyder, sier Dahll.

Rødt Kort er et web-TV-univers og har omkring en halv million visninger i uka og dekker det meste fra sportsverdenen. Redaksjonen er en sentral del av TV-satsingen til Aller Media. I 2019 hadde konsernet knappe fire millioner web-TV-visninger i måneden. To år senere, på nyåret i år, var visningene over 20 millioner. Omsetningen på området har mangedoblet seg på samme tid.