Herrenes fotballandslag har gjennom den siste uken spilt tre VM-kvalifiseringskamper, og det må sies å ha vært et vellykket landslagsopphold for Ståle Solbakkens menn som har tatt syv av ni mulige poeng.

I går spilte landslaget sin siste kamp i denne landslagspausen. Kampen gikk på hjemmebane mot Gibraltar på Ullevål Stadion.

I snitt hadde kampen 623.000 TV-seere, hvilke ga TV 2 en seerandel på 55,8 prosent.

Gjennomsnittet er like mange som så kampen mot Nederland onsdag forrige uke, og hele 250.000 flere enn som så kampen mot Latvia på lørdag.

Les også: Landslaget «mistet» 250.000 TV-seere i Latvia-kampen

På det meste, klokken 22.35, var 771.000 innom kampen. Det vil si helt i sluttminuttene av kampen som hadde avspark klokken 20.45.

Og det var i sluttminuttene at Erling Braut Haaland skulle fastsette sluttresultatet til 5-1 og dermed score sitt andre hat trick på landslaget. Haaland har for øvrig scoret fem mål på de tre kampene som ble spilt i denne landslagspausen.

Norges reslutater i landslagspausen ble 1-1 hjemme mot Nederland, 2-0 borte mot Latvia og 5-1 hjemme mot Gibraltar.

Neste kamp er mot Tyrkia 8. oktober. Kampen blir ansett som den viktigste kampen så langt i gruppespillet da Tyrkia og Nederland er Norges sterkeste konkurrenter i gruppespillet.

Les også: Landskampen mellom Norge og Nederland hadde en topp på nesten 800.000