Etter en solid prestasjon mot Nederland, som likevel ikke holdt til mer enn uavgjort, forventet nok de fleste en seier på bortebane mot Latvia. Men enn så lenge er det ingen VM-feber som slår ut på seertallene til det norske landslaget som fortsatt er med i kampen om å kvalifisere seg til VM i Qatar neste jul.

Rundt en kvart million TV-seere forsvant sammenlignet med seertallene på kampen mot Nederland som i snitt fanget 623.000 seere. Etter seieren mot Latvia var et faktum lørdag stanset seertallene på 386.000 seere.

På det meste var det innom 577.000 seere som så Ståle Solbakkens menn slå Latvia 2-0. Det ga TV 2 en markedsandel på 51,5 prosent i riksuniverset, viser tall fra Kantars TV-målinger.

At seertallene falt må også sees i sammenheng med at kampen ble spilt lørdag ettermiddag og dermed på litt mindre gunstig tidspunkt enn kampen mot Nederland som gikk i beste sendetid på kvelden torsdag. 

Les også: Landskampen mellom Norge og Nederland hadde en topp på nesten 800.000