«Lindmo» fikk høstens beste seertall så langt med 678.000 seere på fredagens program. Det utgjør en vekst på 165.000 seere fra forrige uke og 161.000 fra premieren for to uker siden.

Denne gangen hadde Anne Lindmo blant annet besøk av Debatten-programleder Fredrik Solvang og modell og skuespiller Tinashe Williamson, som fortalte om sine opplevelser med rasisme i Norge.

Begge har fortalt om en enorm respons på innslaget.

- Responsen har vært overveldende, sier Solvang til God kveld Norge.

- Viktigst er de meldingene jeg har fått der folk sier det har fått de til å tenke og at de ser viktigheten av å være aktive anti-rasister. Dette handler om mye mer enn det triste vi har opplevd. Det handler om å bevisstgjøre rasisme i Norge så vi kan gjøre noe med det. Alle mann på dekk, sier Williamson til Dagbladet.

Nesten 100.000 har sett programmet i NRKs strømmetjeneste, og det er nesten tre ganger så mye som forrige uke

Stjernekamp vinner lørdagen
Fredag var det også premiere på andre sesong av «Familiens ære» på NRK1, der seks idrettsfamilier kjemper om å være de beste i en rekke ulike øvelser. 556.000 har sett første episode.

Lørdag var det duket for opera i «Stjernekamp» på NRK. Det var det mange som ville få med seg og også programmet kan notere seg foreløpig sesongrekord med en Total Screen Rating på 779.000 seere. Det er en økning på 33.000 seere fra forrige lørdag.

715.000 fikk med seg programmet direkte på NRK1 lørdag kveld, der det møtte konkurranse fra «Skal vi danse» på TV 2.

NRK og TV 2s kjendiskonkurranser kjemper en beinhard kamp om TV-seerne, men selv om begge klarte å øke seertallet fra forrige uke, har NRK nå klart å skape seg en solid ledelse med «Stjernekamp».

«Skal vi danse» hadde en Total Screen Rating på 600.000 denne uken. Det er en økning på 66.000 seere fra forrig uke. 475.000 fikk med seg direktesendingen på TV 2, mens resten har sett det i reprise, opptak eller på nett-TV.

Les også: En halv million har sett «Kjære landsmenn»

«Nytt på nytt» ble likevel helgens mest sette program med en Total Screen Rating på 890.000 seere. Det er et hopp på 114.000 seere.