Programleder Kine Falck, makker Jonas Hammer og videojournalist Thea Hope tar med lytterne bak scenen i podkasten «Rød løper».

Aller Media har satset stort på web-TV de to siste årene, med premiere av Rød Løper våren 2019. Programmet har over én million visninger hver uke, og nå har de begynt med podkast for å gi publikum større og mindre historier fra kjendisuniverset.

Mads A. Andersen, TV-direktør i Aller Media, tror podkasten kan være med på å utvikle Rød Løper-universet.

- Vi ønsker å gjøre det samme med Rød Løper på podkast, som vi har gjort på web-TV. Det er selvfølgelig et svært hårete mål, men jeg har tro på at Norges beste kjendisredaksjon skaper suksess også her. De fortjener denne boltreplassen og vil gi lytterne kvalitetssladder fra underholdningsbransjen hver tirsdag fremover, forteller han.

- Vi mener det er marked for å utvide universet vårt. Vi møter svært mange interessante og morsomme mennesker, og sitter på en haug av spennende historier, som vi ikke har hatt gode nok plattformer til å formidle til fansen. Derfor tror vi en podkast er perfekt, sier produsent Madeleine Liereng.

Les også: Radioresepsjonen bytter navn til Papaya

I første episode forteller Kine Falch om flørten hun hadde hatt med superstjernen Benjamin Ingrosso. Hun matchet med artisten på datingappen Raja.

Hun sendte ham en melding - men fikk aldri svar. Falck konfronterte deretter Ingrosso på den røde løperen under et arrangement i Oslo.

- Det som skjedde da jeg kom hjem den kvelden, var at jeg og Benjamin matchet på nytt, sier Kine Falch i podkasten.

Hun forteller videre om den første meldingen hun sendte stjernen.

- Au! Jeg får feber og ørebetennelse og halsbetennelse av å si det. Men så chatta vi litt, forteller Falck om flørten, som aldri førte fram.